top of page
Bedrijven

Demi's Granola
voor bedrijven

B4A35871-2A70-476C-8CE8-D9D2A84C14C5.jpg

Wilt u zich onderscheiden van andere winkels en klanten iets aanbieden dat hen telkens weer terug laat komen?

Overweeg dan om Demi's Granola in uw bedrijf op te nemen!

Van (boerderij) winkel, praktijk of Bed & Breakfast, tot personeelskantine of sportclub! 

Met ons wisselende assortiment van producten kunt u verschillende soorten granola aanbieden die zeker in de smaak zullen vallen bij uw klanten. Kies bijvoorbeeld uit koolhydraatarm, eiwitrijk of een heerlijke Limited Edition granola die nooit zal vervelen! We bieden zelfs de mogelijkheid om uw eigen granola te ontwikkelen die perfect bij uw bedrijf past, of zelfs met een ontwerp dat aansluit bij uw stad of dorp.

 

Onze klanten zijn dol op de rijke smaak en knapperige textuur van onze granola, en we zijn ervan overtuigd dat uw klanten er net zo van zullen genieten. Het is niet alleen een smaakvolle aanvulling op uw assortiment, maar het biedt ook de mogelijkheid om klanten te inspireren tot het kopen van meerdere producten, zoals yoghurt, kwark en vers fruit. Win-win situatie!

 

Neem contact met ons op om te zien hoe u Demi's Granola aan uw assortiment kunt toevoegen en uw klanten iets unieks en heerlijks kunt bieden. Probeer het nu en ontdek hoe uw klanten zullen genieten van deze gezonde en smaakvolle granola!

Demi's Granola

Contact

Laat uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen

Bedankt voor uw aanvraag!

Logo Demi's Granola
bottom of page