top of page

Veel gestelde vragen

 • Kan ik een bestellingen retourneren?
  Retourneren is mogelijk, mits de zakken en of potten, ongeopend zijn gebleven. Dit wordt grondig gecontroleerd. Is het product toch geopend ? Dan is het niet mogelijk om de bestelling te retourneren. Helaas krijg je het aankoopbedrag niet terug. Retourneren is op eigen kosten. Retour Wij nemen alleen granola als retour aan wanneer deze ongeopend zijn. De kosten voor het retourneren van een bestelling is voor eigen rekening. Wil je een bestelling retourneren? Stuur dan eerst even een mailtje naar demisgranola@gmail.com Je kunt vervolgens je bestelling retour zenden naar het onderstaande adres Adres: Zweepslag 5 6852 ED Huissen
 • Ik heb een vraag/opmerking. Hoe neem ik contact op?
  Voor vragen en of opmerkingen verzoeken wij u om een mail te sturen naar demisgranola@gmail.com
 • Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
  Ja dit is zeker mogellijk! En is uiteraard gratis. Op dit moment hebben wij 1 afgifte locatie aan het Stationsplein 4 in Kampen (Snackbar Timmer)
 • Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
  De aflevertijd van de bestelling ligt tussen de 1-3 werkdagen. Weekeinden worden hier in niet meegerekend wanneer bestellingen worden opgestuurd. Thuisbezorgen of afhalen kan ook in het weekend ! U wordt altijd op de hoogte gehouden wanneer uw bestelling afgeleverd of klaargezet wordt om op te halen.
 • Ik lust niet alle ingrediënten in de granola, kan dit worden aangepast?"
  Er zijn kleine aanpassingen mogelijk. Wij voegen gelijk na het vermalen van de noten alle noten samen. Helaas is het veranderen of weg laten van bepaalde noten soorten dus niet mogelijk. Aanpassingen in bijvoorbeeld het weg laten van cranberries of lijnzaad is uiteraard geen probleem. Geef dit aan bij het bestellen van de producten in het opmerkingen veld. Wil je graag welke mogelijkheden er verder zijn? Stuur een mailtje. Deze wordt zsm beantwoord.
 • Zijn er ook abonnementen bij Demi's Granola
  Wij verkopen geen abonnementen. U kunt iedere gewenste granola soort, of andere producten steeds los bestellen.
 • Zijn de granola's gluten vrij?
  Momenteel zitten er in de verschillende soorten granola geen gluten. Wel zijn en sporen aanwezig van gluten.
Logo Demi's Granola
bottom of page