top of page

Algemene voorwaarden Demi’s Granola

Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden bepalen wat de wettelijk bindende voorwaarden zijn bij het gebruik van deze  website www.demisgranola.com en de diensten en producten die via deze website worden aangeboden.

 

  1. De levering 

Duur van de levering

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij de desbetreffende bezorgdienst af te geven. Bestellingen worden verwerkt en verzonden binnen 1 tot 3 werkdagen. 

 

Afleveradres

Zodra de bestelling is behandeld door ons, is het niet niet meer mogelijk om het afleveradres te wijzigen.

 

Producten van Demi’s Granola worden enkel in Nederland bezorgd.

 

Verzendkosten

De kosten voor het verzenden van een pakket zijn afhankelijk van het gewicht van het te versturen pakket. Deze bedragen liggen tussen de €4 en €8. Tijdens het bestellen zul je automatisch te zien krijgen wat de kosten van het verzenden zijn.
 

 

Afhalen 

Het is mogelijk om je bestelling op te halen bij een verkooppunt in Kampen op het volgende adres : Stationsplein 4 82667 AB KAMPEN. Wil je hier gebruik van maken? Dit kan door bij de keuze van het te verzenden pakket op “afhalen” te klikken. Je krijgt dan een e-mail wanneer jouw bestelling klaar ligt om opgehaald te worden. Dit duurt meestal 1 tot 3 werkdagen.

 

Bezorgen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen. Dit is enkel mogelijk in de regio Kampen en Arnhem. In de regio Kampen wordt er bezorgd binnen een straal van 4 km. In Arnhem wordt er bezorgd binnen een straal van 5 km. De bezorgkosten voor beide regio’s bedragen €2,50 per bezorging. Bestellingen boven de €30 worden bestellingen gratis thuisbezorgd. Je ontvangt een e-mail wanneer je pakket bezorgd zal worden.
Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje (mits mogelijk) aan de deur gehangen of op een droge veilige plek neergezet. Is dit niet mogelijk dan kan er een nieuwe bezorgafspraak ingepland worden. Let er wel op: Per bezorgafspraak betaal je €2,50 aan bezorgkosten. 


 

  1. De betaling

Bij Demi’s Granola kan de bestelling voldaan worden met iDeal/ creditcard/debetkaarten. Je kunt contant betalen ( LET OP: Enkel gepast) als je ervoor kiest om je bestelling zelf af te komen halen. Je betaalt per bestelling.  

  1. Garantie 

Klachten 

Wij hopen dat je geen klachten ervaart van de geleverde producten en service, waar wij met volle passie onze zorg voor uitdragen. Mocht je toch klachten hebben, maak dit bekend binnen 48 uur per mail. 

 

Bewaaradvies

Demi’s Granola is het beste en langst houdbaar in een glazen afgesloten pot. Deze potten zijn uiteraard terug te vinden in het assortiment van Demi’s Granola. Gevuld natuurlijk! Bewaar deze het liefst donker en koel. In het zakje zal de granola ook lang lekker blijven, maar zorg er dan wel voor dat je deze zak heel goed afsluit. De granola in zak zal zo’n 1,5 maand goed blijven. In pot blijft deze wel tot 2,5 maand goed van smaak!


 

Retourneren

Retourneren is mogelijk, mits de zakken en of potten, ongeopend zijn gebleven. Dit wordt grondig gecontroleerd. Is het product toch geopend ? Dan is het niet mogelijk om de bestelling te retourneren. Helaas krijg je het aankoopbedrag niet terug. Retourneren is op eigen kosten. 

 

  • Retour

Wij nemen alleen granola als retour aan wanneer deze ongeopend zijn.
De kosten voor het retourneren van een bestelling is voor eigen rekening.

 

Wil je een bestelling retourneren? Stuur dan eerst even een mailtje naar demisgranola@gmail.com Je kunt vervolgens je bestelling retour zenden naar het onderstaande adres


Adres: Aida 2 8265 TG KAMPEN.


 

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik willen  maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van eigen huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5 a 6 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via demisgranola@gmail.com.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

B. HERROEPINGSFORMULIER

 

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

_______________________________________________________

_______________________________________________________

Besteld op (*)/ ____________ / ontvangen op (*) __________________

________________________________________________________

Naam van de consument(en)

________________________________________________________

Adres van de consument(en)

________________________________________________________

Handtekening van de consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

_________________________

Datum

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen. Aan:

Demi’s Granola

Aida 2

8265 TG KAMPEN

E-Mail: demisgranola@gmail.com
 

  1. Aansprakelijkheid

Demi’s Granola  is niet aansprakelijk in geval van een situatie die te wijten is aan overmacht.
 

Algemeen 

Deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van onze dienstverlening kunnen te allen tijde door ons worden aangepast. Ook hebben we te allen tijde het recht om onze dienstverlening stop te zetten.

ABONNEMENTEN 

Maandelijks opzegbaar:
Dit betekent dat je 1 maand van te voren je abonnement moet opzeggen. Het gaat om een kalendermaand. De opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de volgende maand. Stel: je wilt per 1 april geen abonnement meer, dan moet je het abonnement uiterlijk voor 1 maart schriftelijk opzeggen.
Dit kun je doen door het uitschrijf formulier in te vullen. Deze vind je onderaan de website bij het kopje "help".
Na opzegging van het lidmaatschap en/of abonnement sturen wij je hiervan een bevestiging.

Wijzigen abonnement of persoonsgegevens
Wil je je abonnement of persoonsgegevens wijzigen? Dat kan door je wensen in te vullen dmv het formulier dat je kunt vinden onder aan de pagina van de website onder het kopje "help" 

Er zitten geen kosten verbonden aan het wijzigen van een abonnement. Het maandelijkse bedrag wordt automatisch gewijzigd. De wijzigingstermijn van abonnementen is 1 maand. Het te betalen bedrag zal de volgende maand na wijziging automatisch  in rekening gebracht worden.


Betalingen

Er zal iedere maand per email een factuur worden verstuurd die binnen een periode van maximaal 14 dagen betaald dient te worden.

Wanneer deze niet binnen de 14 dagen geldige datum wordt betaald zal er een herinnering verstuurd worden. Je bent in verzuim als je niet betaalt voor of op de uiterste betaaldatum als bedoeld in artikel 10 onderdeel 2 en artikel 11 onderdeel 3.

2. Als je na 2 of meer betalingsherinneringen niet hebt betaald, kunnen wij de overeenkomst ontbinden. 

bottom of page