top of page

over

Demi
Verkooppunten Demi's Granola

Ontmoet demi

Demi's Granola is geen gewone onderneming. Het begon als een hobby, maar groeide al snel uit tot een passievol plan. Het doel? Mensen kennis laten maken met gezonde voeding door middel van een heerlijk product dat helemaal natuurlijk is. Demi's Granola wil diverse problemen oplossen, zoals darmklachten, gebrek aan variatie in voeding, onverzadigd gevoel na de maaltijd, veel trek in zoetigheid of snacks, of een tekort aan energie. Het resultaat is een gezond product dat deze uitdagingen kan verminderen of zelfs volledig kan laten verdwijnen.

 

 

Dankzij Demi's creativiteit, ambitie, enthousiasme en liefde voor voeding is haar droom werkelijkheid geworden. Haar fantastische producten worden nu door heel Nederland verkocht!

 

 Demi's Granola van de rest? Elke granola-variant is uniek en zit vol met verschillende ingrediënten, waardoor elke hap een verrassing is die nooit hetzelfde smaakt. Demi biedt voor elke leefstijl een granola die past. Denk bijvoorbeeld aan proteïne granola, koolhydraatarme granola of granola die zoeter is, maar zonder kunstmatige suikers. Wekelijks vers gebakken dus altijd 100% vers garantie voor de beste smaak.
Ook zijn de ingrediënten zorgvuldig uitgekozen om zo een recept te creëren dat je nergens anders tegen gaat komen

 

Bij Demi's Granola is ambacht en de wens van de klant belangrijk. Alles wordt met liefde en passie gemaakt, en daar wordt de tijd voor genomen. Van het bedenken van nieuwe ideeën tot het bakken, verpakken en verzenden van de bestelling - het gebeurt allemaal door Demi zelf. De ingrediënten in de granola zijn kraakvers, met eerlijke honing van een imker uit Vaassen, duurzaam geteelde koolzaadolie van boer Geert uit Drenthe (Geerts Best koolzaadolie) en noten die zelf worden vermalen. Verpakkingen worden gemaakt van zo duurzaam mogelijk materiaal. Bij Demi's Granola gaat het om meer dan alleen lekker eten; het gaat ook om kennis en bewustwording van gezonde voeding. Gezond genieten kan iedereen met Demi's Granola. Probeer het zelf en bestel vandaag nog de allerlekkerste granola van Nederland!

unieke ingrediënten

Wat onderscheidt

Logo Demi's Granola
bottom of page