top of page
Vuisten in solidariteit

word ambassadeur

Word ambassadeur van demi's granola en ervaar de vele voordelen!

 

Als ambassadeur word je onderdeel van een gepassioneerde gemeenschap die streeft naar een gezonde en bewuste levensstijl.

 

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij het ambassadeursprogramma van Demi's Granola en draag bij aan het verspreiden van de liefde voor heerlijke, voedzame granola! Samen kunnen we een verschil maken in de manier waarop mensen hun dag beginnen.

We zijn er trots op dat onze ambassadeurs een verlengstuk zijn van ons merk. Jullie zijn de stem van onze missie en helpen ons om nog meer mensen te bereiken en te inspireren. Dus meld je vandaag nog aan en word een ambassadeur van Demi's Granola. Samen kunnen we de wereld een beetje gezonder en gelukkiger maken.

 

Wat kun je verwachten van het ambassadeursschap?*

 

  • Spaar punten en ontvang gratis producten

  • Deel jouw ervaring, unieke recepten en advies binnen jouw omgeving en inspireer mensen om Demi's Granola toe te voegen in hun dagelijkse leven.

  • Ontvang nieuwe producten nog voor ze online verkrijgbaar zijn

  • altijd 15% korting op je bestelling

  • Krijg de kans om mee te denken over nieuwe smaken en producten

  • Ontmoet gelijkgestemde mensen die net zo gepassioneerd zijn over gezondheid en voeding als jij

  • Krijg toegang tot een speciale online community waar je tips, ervaringen en inspiratie kunt delen

* Demi's Granola werkt enkel samen met personen die open staan voor het aanschaffen van producten wanneer je (nog) geen bestaande klant bent. Wij vinden het zeer belangrijk dat iedere ambassadeur ervaring heeft met de producten en hier op kan inspelen. En deze ervaringen ook kan delen binnen een omgeving.
Je kunt pas een mening en je passie met de daarbij horende ervaring delen als je ook daadwerkelijk weet hoe deze producten smaken. Toch? Precies!

Ik wil ambassadeur worden

Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht op je mail.

bottom of page